There is no translation to English, so page is displayed in another language

Anni tanneista saatua palautetta

OSANA SOIVAA MAAILMAA

Anni-tanni- äänitteistä välittyy aitoa musiikin kokemisen iloa. Aihepiireittäin rakennetut kokonaisuudet sisältävät lastenlauluaarteistomme keskeisintä tuotantoa. Niissä kohtaa hengeltään puhtaan ja turvallisen arvomaailman; onnellisen lapsuuden perustan. Lasten laulutapa on vapautunutta ja luontevaa, jota puhdassointinen säestys tukee. Monipuolinen soitinten kokoonpano samoin kuin eri ikäisten lasten laulu luovat esityksille eloisaa vaihtelua. Merkille pantavaa on myös esittäjien herkkä eläytymiskyky laulujen tunnelmiin. Kaikenkaikkiaan päällimmäiseksi vaikutelmaksi jää laulamisen ilo. Se tempaa kaikenikäiset mukaansa osaksi soivaa maailmaa, jossa huomaa itsekin olevansa soitin!
Inkeri Karvonen, opettaja, kirjailija

images/kuvitus/kapsis.jpg

Anni-Tannin laulut ovat kulkeneet mukanani jo kymmenen vuoden ajan. Ne ovat rikastuttaneet arkeani ensin työssäni lastentarhanopettajana ja nyt hoitaessani kolmea lastamme kotona.Laulujen meininki on rehtiä ja mukavan rentoa; lasten äänten ja säestysten aitous on valloittavaa ja poikkeuksellista nykyajan lastenmusiikkitarjonnassa. Anni-Tannin musiikista välittyy arvostus lasta ja lapsuutta kohtaan. Perinteitä kunnioitetaan mutta laulut elävät vahvasti mukana tässäkin ajassa. Raikkaan ja monisävyisen musisoinnin ilo tarttuu ja moni hankala hetki kääntyykin hauskaksi!
Mari Rökman, lto

images/kuvitus/kopsis.jpg

I hope you understand english! I live in America and I really would like to purchase 4 of your CDs (Anni tanni...). My sister was in Finland and bought the Anni tanni talleroinen CD and I really liked it! Do you sell them in America? or is there a way for me to buy some CDs from you? PLEASE let me know as soon as possible if there is a way. Thank you!
Valerie Lowing

images/kuvitus/kopsis2.jpg

Arvokasta, että tällaista kauniisti esitettyä, melodioiltaan ja sanoituksiltaan rikasta ja tervehenkistä lastenlauluperinnettä viljellään. Se on aarrearkku, josta löytyy iloa ja oivalluksia, ja jonka voi turvallisella mielellä antaa lapsen avattavaksi. Tämä perinne on valitettavasti yhä harvemman lapsen saavutettavissa, sillä valtaväestön lastenmusiikki - ja myös koulun - on kaikenaikaa viihteellistymässä ja usein samalla köyhtymässä. Toivottavasti saatte näitä levyjä markkinoitua myös mahdollisimman monille kouluille ja päiväkodeille. Kiitos tärkeästä työstänne ja onnea jatkoon!
Marja, Joonas-pojan äiti, luokanopettaja, 33v.

images/kuvitus/kopsiskapsis1.jpg

Kiitos ihanista lastenlaululevyistä! Olen jo muutamia teiltä tilannut, ja nyt taas pakko saada lisää. Mukavaa kevättä 2006 teille!
Elina

Todella kauniita lauluja..niitä vanhoja lastenlauluja näissä Anni Tanni-levyillä!!Ostan todella mielelläni kunnon kasetteja ja cd-levyjä!! Kiitos tuhannesti hyvästä ja nopeasta palvelustanne! Ja mukava kun on tämä mahdollisuus netin kautta tutustua tuotteisiinne. Ja samoin niin helppo täältä tilata. Ja hyvät ja selkeät sivut teillä..tuote-esittelyt selvät ja helpot! JOTEN KAUNIS KIITOS TEILLE NÄISTÄ!!!
P.M.