Ihme (mp3-albumi)

Ihme (mp3-albumi)
4/6 ×
1
Valitse tuotevaihtoehto

Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 6,90 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Candominon upea joulu-cd

 

Candomino laulaa joulun ihmeestä. Tutumpien, ajattomien sävelten lisäksi levyllä on myös muutama harvinaisempikin joululaulu, ja uusia kuorosovituksia vanhoista, rakastetuista sävelmistä. Levyn kappalevalikoima yltää renessanssin ja uudemmankin musiikin kirkkaasta sointimaailmasta mm. Palmgrenin ja Kasken romanttisiin, tummiin sävyihin. Nämä sävyt ja laulujen tekstit kertovat yhdessä, kuinka talven synkkyyden keskelle syttyy taas kirkas, ihmeellinen valo.

 

Albumin tai yksittäisen kappaleen voi ladata omalle tietokoneelle tuotteen maksamisen jälkeen.
Koko albumi on pakattu zip-tiedostoksi. Kotikoneella zip -tiedoston voi purkaa, jonka jälkeen albumin mp3-tiedostot ovat kuunneltavissa.
Tuotteen sisältö


Kyseessä on ladattava tuote

Musiikki on mp3-muotoisia tiedostoja. Voit kuunnella jokaisesta raidasta ääninäytteen. Voit myös ostaa jokaisen kappaleen erikseen, mikäli et halua ostaa koko levyä. Tämän internet-palvelun on musiikin tekijöiden ja musiikkikustantajien puolesta lisensioinut Teosto/NCB.