Musiikkia hartaisiinhetkiin 1

Musiikkia hartaisiinhetkiin 1
4/6 ×
20
More than 25 pcs in stock
Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 6,90 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Musiikkia hartaisiin hetkiin 1 sisältää Jari Linjaman ja Miikka Lehtoahon herkkiä tulkintoja virsistä ja hengellisistä lauluista. Äänitteelle on tallennettu tuttuja lauluja sekä uusia sävellyksiä.

 


Kuuntelunäytteitä: tästä

Jari Linjama (s.1981) on koulutukseltaan musiikin maisteri ja pianonvirittäjä. Työkseen hän toimii Inarin seurakunnassa kanttorina. Säveltäjänä Linjama kokee olevansa itse oppinut, vaikka suorittikin musiikkiopintoihin liittyviä sävellysopintoja Pasi Lyytikäisen ja Adam Vilagin ohjauksessa. Hänen oman sävelkielensä opettajat ovat kuitenkin musiikinhistoriassa ja vanhoissa mestareissa, jotka ovat olleet aiemmin muidenkin säveltäjien opettajia. Säveltäjänä ja laulajana Linjamaa on aina kiehtonut sopusuhtainen kauneus. Motto “niin kauniisti kuin mahdollista” kannustaa tutkimaan laulamisen herkimpiä sävyjä. Tässä on auttanut erityisellä tavalla hänen kiinnostuksensa, inarinsaamen innoittama, suomen kielen äänteisiin ja niiden laulamiseen. “Inarinsaame opetti minua laulamaan suomeksi”, hän sanoo. Musiikin kauneus ja karuus eivät vanhene. Niitä myös Jari Linjama haluaa etsiä omassa työssään säveltäjänä, laulajana, pianistina, urkurina ja kuoronjohtajana.

Miikka Lehtoaho (s. 1979) on opiskellut Helsingin Sibelius-Akatemiassa kirkkomusiikkia ja Kuopion ammattikorkeakoulussa pianonsoittoa. Lehtoaho on peruskoulutukseltaan kirkkomuusikko työskennellen nykyisin kuitenkin enimmäkseen muun kuin kirkkomusiikin parissa. Erilaiset soolopianoprojektit, työskentely lied- ja muun laulumusiikin parissa, sekä musiikin sovittaminen ovat hänen tämän hetkisen työskentelynsä keskiössä. Lehtoaho tunnetaan taitavana ja monipuolisena improvisoijana ja musiikin sovittajana, mutta häntä on kiitelty myös sielukkaana soolo- ja kamarimusiikkiteosten esittäjänä. Piano on hänen pääinstrumenttinsa, mutta hän esiintyy tarvittaessa myös urkurina ja laulajana.