Let's sing in English!*

Let
4/6 ×
4,50
Valitse tuotevaihtoehto

Tuotteen toimitusaika on arvio. Voit tilata silti ja toimitamme tuotteet mahdollisimman pikaisesti.

Mikä on paras tapa oppia vierasta kieltä? Tietenkin puhua ja laulaa sitä itse. Tässä suomalaislapset opettelevat englantilaisia tervehdyksiä, onnitteluja, loruja ja lauluja niin mukaansatempaavasti, että siihen aivan pakosta yhtyy mukaan. Tarkkaa ääntämistä oppii myös eläväisesti luetusta lehtori Arvo Kärkkäisen lukemasta sadusta kolmesta pienestä porsaasta.

Kasetti ja kirjanen on suunniteltu lapsille ensimmäiseksi tutustumispaketiksi englannin kieleen. Se koostuu 26 lapsen maailmaan kuuluvasta englanninkielisestä lastenlaulusta ja riimistä, muutamasta arkipäivän vuoropuhelusta ja hauskasta kertomuksesta. Yksinkertaisista kuvista käy ilmi, mistä kasetilla puhutaan, laulut ovat useimmiten jo suomenkielisinä tuttuja lauluja ja leikkejä, joihin lapsi pääsee mukaan jo muutaman kuuntelukerran jälkeen.Koulun englanninopetukseen lapsella olisi näinollen jo vieraaseen kieleen harjaantunut korva. Kasetin ohjelmistoa on käytetty esikouluikäisillä englanninkerhossa, mutta yhtä hyvin se soveltuu alkuopetukseen kuten myös koulun varsinaisen englanninopetuksen tueksi.

Kasetilla on sivuääntömerkit, joiden mukaan lapsi voi seuata kuulemaansa. Aluksi olisi hyvä, jos aikuinen kuuntelisi kasetin lapsen kanssa, ja asiaan syvennyttäisiin sivu kerrallaan."

  • formaatti: CD-R-levy + vihkonen
  • valmistusvuosi: 1995
  • tuotekoodi: SYMP-108
  • Saatavana myös kasetti ja pelkkä vihko

     

     

Ääninäytteet

Sisällysluettelo

1. HOW ARE YOU
2. WHAT'S YOUR NAME
3. MY HOME
4. THE VALENTINES DAY
5. BIRTHDAY
6. HOW OLD ARE YOU
7. GOOD MORNING
8. IN THE MORNING
9. DAY
10. NIGHT
11. ME AND YOU
12. COLOURS
13. GIRLS AND BOYS
14. ANIMALS
15. THREE LITTLE BIGS